Florida update

Jeg føler det er på tide med en liten oppdatering, hva Florida angår. Jeg har fått scoren på TOEFL, og jeg fikk 105 poeng, hvor 120 er maksimum poengscore. Jeg trengte “bare” 80 for å bli akseptert ved Aerosim, så da var det betryggende at jeg var godt innenfor grensen. Jeg har lest litt på hva andre universitet har som inntakskrav på TOEFL, og da fant jeg ut at eksempelvis Colombia og Harvard har 100 poeng som TOEFL-krav. Det er jo litt artig, da.

Neida, så tiden går nå frem mot avreise. I dag kjøpte jeg en duffle bag på 135 liter som jeg skal pakke det meste av klær og slikt i. Resten av tingene mine skal jeg ha i en koffert, har jeg tenkt. Jeg tracker pakken med I-20 papirene på ups.com og pr. 07.08 am i dag, var pakken “out for delivery” fra Gardermoen, så da har jeg nok den her før helgen, i alle fall. Det blir koselig å tilbringe helgen med å book intervju på ambassaden og fylle ut papirene hehe 🙂

UPS tracking. Heftig reiserute for visumpapirene mine.

Til søndag drar jeg til Oslo for å gjennomføre JAA class 1 medical, som jeg trodde jeg gjennomførte hos en lege i Vennesla, men som visstnok må gjennomføres på Flymedisinsk på Blindern første gangen. Jaja, skulle gå greit, legen i Vennesla mener jeg klarer med1 uten større problemer, så da satser vi på det. Har time klokken 8.00 på mandagen, så det er derfor jeg drar til hovedstaden dagen i forveien. Reiser hjem fra Oslo på mandags ettermiddag. På onsdag bærer det til Oslo igjen, men ikke Oslo by. Da skal jeg tilbringe en dag på Gardermoen, for da kommer Lufthansas A380 på besøk. Flyr med SAS t/r KRS-OSL og ser frem til det. Har ikke flydd med SAS siden februar, så da følte jeg det var på tide. 😛

Uken etter blir det sannsynligvis nok et Oslo besøk, men da for å bli intervjuet på US Embassy om F-1 visumet mitt. Regner ikke med at det skal by på noen problemer. Har allerede begynt å forberede meg litt til det intervjuet, hva jeg skal si, ikke si og så videre.

Dessuten har jeg begynt å pakke! Eller, jeg har skrevet en liste over ting jeg må ha med meg, og hva jeg ikke må ha med meg. Boblejakka skal få lov til å bli igjen i Norge, men det meste av sommerklærene skal bli med, selv om det naturligvis blir litt shopping i begynnelsen. Leiligheten jeg skal bo i er ferdig innredet, så trenger for såvidt ingen husholdningsartikler, utover det jeg kan få kjøpt på WallieWorld.

Nej, nå må jeg kanskje avslutte. xoxo.

Posted on September 9, 2010, in aviation, blog and tagged , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: